Nog geen dakterras?

Ook voor het maken van het complete dakterras kunt u bij ons terecht! Wij zorgen ervoor uw droom te realiseren! Geen gedoe meer met het zoeken naar bedrijven voor de vergunning, constructie, dekvloer, daktoegang en hekwerk… Maar alles onder 1 dak! Schielas staat voor u klaar om samen met u, uw plannen tot een succes te maken.

Vraag een offerte aan

Vul het offerteformulier zo nauwkeurig mogelijk in en upload daarbij eventueel foto’s van uw huidige situatie. Vraag ons gerust om advies in het opmerkingenveld. Wij sturen u een prijsindicatie voor de uit te voeren werkzaamheden per mail en nemen contact op voor een eventuele bezichtiging. Wij komen bij u langs om uw buitenruimte op te meten en de details met u te bespreken. Daarna brengen wij schriftelijk een definitieve offerte uit.

Naar de offerte aanvraag

Schielas is partner van Trees for All! Wij werken zo mee aan CO2-compensatie. Trees for all voldoet aan de strenge eisen van de CBF-keurmerk.

Wat doen wij? Minimale donatie van 100 bomen, daarnaast doneren wij per opdracht één boom. Ook u kunt meedoen aan dit initiatief door één boom te doneren.

Samen naar een beter klimaat!

Enkele voorbeelden van onze dakterrassen