VOOR MEER INFO BEL: 010 - 2361682

CONSTRUCTIE

KOM NU KIJKEN IN ONZE NIEUWE SHOWROOM!
BEL WEL EVEN VOOR EEN AFSPRAAK 010-2361682

Draagbalk / Constructie

Bij Schielas kunt u terecht voor al het staal dat benodigd is om een verantwoorde constructie te realiseren bij uw verbouwing. Voor het maken van een doorbraak tussen bijvoorbeeld keuken en woonkamer, of het verwijderen van een andere muur in u woning, of ander gebouw, is vaak een vergunning nodig. En daarbij is dan ook een constructieberekening vereist.

Een vergunning is nodig wanneer u een doorbraak wilt maken in een draagmuur, met andere woorden, wanneer u de (hoofd)draagconstructie gaat wijzigen. Voordat u gaat slopen moet u dus weten of het een draagmuur betreft en wat er voor nodig is om deze op juiste wijze te slopen en de rest van de constructie te ondersteunen met een stalen balk.

Schielas kan u in dit proces begeleiden door voor u de vergunningaanvraag met bijbehorende constructieberekening te verzorgen. Wij verzorgen daarbij ook de benodigde tekeningen om het werk op de juiste manier te kunnen uitvoeren.

Bij Schielas kunt u terecht voor alle staalprofielen:
HEA tot 12 mtr
HEB tot 12 mtr
HEM tot 12 mtr
UNP tot 12 mrt
IPE tot 12 mtr
INP tot 12 mtr

Het staal kan in diverse afwerkingen geleverd worden:
Gestraald & gemenied
Verzinkt
Gepoedercoat
Blank staal

Schielas staat voor u klaar om samen met u, uw plannen tot een succes te maken.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN! BEL ME OP

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

  • Heeft u aanvullende informatie (foto's, tekeningen etc.)? Stuur het ons zodat wij een zo volledig mogelijke offerte kunnen sturen.
    Sleep bestanden hierheen of